Lesaanbod

Small group lessen

Body and mind: 60 min.

Een combinatie van yoga, Pilates, meditatie en mobiliteits oefeningen. Deze les heeft de focus op je gewrichten, spieren en je geest. Hierdoor blijft je lichaam soepel en komt je geest tot rust. Deze les is voor iedereen geschikt van beginner tot gevorderd. Maximaal 10 deelnemers zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Bootcamp: 60 min.

Het doel van deze les is de kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Het is een full body workout. Je traint met attributen zoals kettebells, battle rope en dumbells. Bootcamp is een ideale manier van trainen voor mensen die willen afvallen, goed in shape willen zijn of blijven en het leuk vinden om in groepsverband van maximaal 10 deelnemers te trainen. Bootcamp is voor iedereen geschikt. Je kiest zelf met hoeveel gewicht je traint, elke oefening is aan te passen aan elk individu.

Tabata training (HIIT:) 45 min.

Tabata is een intensieve intervaltraining (High Intensity Interval Training). Tabata maakt je sterker, verbetert je conditie en versnelt je stofwisseling waardoor je gemakkelijk vet verbrandt. Het bestaat uit 20 seconden intensieve training gevolgd door een periode van 10 seconden rust. Deze reeks wordt 8 keer herhaald gedurende in totaal 4 minuten. In totaal duurt deze les 45 min.

Personal Training

Bij Personal Training ga je een op een met de trainer aan de slag om jouw doelen te behalen. Met een gratis intake gesprek kunnen we samen kijken wat je doelen en verwachtingen zijn. Aan de hand van je intake maak ik een persoonlijk trainingsthema. Samen gaan we aan de slag en begeleid ik jou naar je doel.

De tijden kan je samen bepalen met de trainer zodat het perfect in jouw (werk)schema past. Heb je een drukke agenda en weinig tijd, dan kom ik met de bakfiets en alle attributen aan huis voor een op maat gemaakte training. Geen zin om thuis te sporten, kom dan langs in de Gym Koerier studio.

Met Personal Training krijg je een op maat gemaakt voedingsadvies. Er wordt geen dieetplan opgesteld, maar we gaan kijken hoe wij gezonde eetgewoontes in je leven kunnen inpassen. Na afloop van het Personal Trainings traject zijn deze gewoontes ingesleten en voer je ze uit zonder erover na te denken. Dus geen streng jojo dieet, maar een langetermijnplan met succeservaring.

Duo training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor Duo Training. Ik stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je werkt met een individueel trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Ook bij Duo Training krijg je een op maat gemaakt voedingsadvies. Er wordt geen dieetplan opgesteld, maar we gaan kijken hoe wij gezonde eetgewoontes in je leven kunnen inpassen. Na afloop van het Duo Trainings traject zijn deze gewoontes ingesleten en voer je ze uit zonder erover na te denken. Dus geen streng jojo dieet, maar een langetermijnplan met succeservaring.

De voordelen van een Personal en Duo Training:

Bedrijfsbootcamp

Bedrijfsbootcamp is sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, dit op jouw gewenste locatie! De gym koerier komt op de bakfiets met alle attributen naar jouw locatie. Wil jij jouw teambuilding naar een hoger level helpen? Dan is Bedrijfsbootcamp op locatie de ideale stap voor jou. Jij kan investeren in de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers. Bedrijfsbootcamp zorgt voor productievere medewerkers, meer betrokkenheid, een lager ziekteverzuim, vermindering van stress én een betere nachtrust. Dit is hét middel om jouw medewerkers iets extra's te bieden! Bedrijfsbootcamp is daarnaast ook geheel op maat; de gym koerier is inzetbaar voor een eenmalige intensieve training op locatie, een langdurig trainingsprogramma of een evenement. Bootcamp zorgt voor inhoudelijk goed ingerichte trainingen ter bevordering van de samenhorigheid van jouw medewerkers, alle trainingen zitten vol plezier en resultaat!

Meer info mail naar info@degymkoerier.nl

Gratis kennismakingsles

Graag bied ik je een gratis proefles aan: dé manier om te ervaren of de visie en werkwijze bij je past en of je een klik hebt met de Gym Koerier. Omdat ik het belangrijk vind dat jij je prettig en begrepen voelt.